Екскурзия за Великден в Малта, 5 нощувки

Великден в Малта
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки Транспорт: Самолет Изхранване: BB
Вашата оценка 5 от 1 глас
Маршрут
София-Малта-София
Дати на отпътуване
Програма
1 ден:
Полет от София за Малта в 21:00 ч. Пристигане в Малта в 22:00 ч. Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима . Нощувка

2 ден:
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание : целодневна екскурзия до СТАРАТА СТОЛИЦА МДИНА с екскурзовод на руски или английски език /50 евро/.
Разходка по улиците на този средновековен град , известен като "тихия град". Произходът на града може да се проследи 4000 години назад в историята. Най – съществената част от разходката са Катедралата и Cathedral Museum, както и крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова. Интересни забележителности: площад Свети Марко; Ботаническите градини на Сан Антонио; катедралата "Св. Павел; крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова; Т'Али - "селището на занаятите", където изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро и стъкло.
Възможност за вечеря в традиционен малтийски ресторант с фолклорна програма с включен транспорт от хотела до ресторанта и обратно - срещу допълнително заплащане. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до о-в Гозо /срещу допълнително заплащане 61 евро /:Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание "Лазурния прозорец".Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ /срещу допълнително заплащане - 29 евро /.Отпътуване от хотела сутринта за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара и обяд (не е включен в цената) в избран ресторант на крайбрежната ивица. Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек).Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 ч/ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

5 ден:
Закуска. По желание срещу заплащане: Полудневна екскурзия до Валета столицата на Малта /39 евро/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход). Цената е 39 евро на човек / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

6 ден:
Закуска. Освобождаване на хотела до 12 ч. Свободно време. Трансфер за летището. Полет от Малта в 22:30. Пристигане в София в 01:20 ч.


Цени

Дата Възрастен в двойна стая
25.04.2019 г. 890 лв.


Цената е на човек в двойна стая и включва:
  • Самолетен билет София - Малта - София ;
  • Летищни такси;
  • Ръчен багаж с размери 40x30x20 см;
  • 5 нощувки със закуски в хотел PLAZA REGENCY 3*или подобен в двойна стая ;
  • Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години;

Цената не включва:
Голям салонен багаж до 10 кг - 22 лв. на посока;
Чекиран багаж – до 10кг - 28 лв на посока; 20 кг - 50 лв. на посока; до 32 кг - 77 лв. на посока /цените са валидни при заявяване и заплащане на багажа в момента на направата на резервацията, ако се добавят в последствие ще бъдат на по-високи цени;
запазено място в самолета цени от 20 лв на посока;
полудневна екскурзия до Валета - 39 евро на човек;
целодневна екскурзия до о-в Гозо - 61 € на човек;
целодневна екскурзия до Старата столица Мдина - 50 € на човек;
полудневна екскурзия до Марсашлок и "Синята пещера" - 29 € на човек;
вечеря в традиционен малтийски ресторант с фолклорна програма - 50 € на човек;
гмуркане - 55 € на човек;
доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 15 лв.;
от 01.04.2016 г. в Малта се въвежда туристическа такса престой в размер на 0,50 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела.

ВАЖНО!
Обявените цени са валидни до изчерпване на промоционалните места.
Можете да направите резервация с 50 % депозит от цената на екскурзията .
Останалата част да доплатите до 15 дни преди отпътуване.
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Цената е валидна до изчерпване на местата!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Малта поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

Туроператорът притежава лиценз № РК - 01 - 6722 за извършване на туроператорска дейност. Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със "Застрахователно дружество Евроинс" АД, София, Застрахователна полица № 0650000167/001 издадена на 05.04.2018 г. с валидност от 05.04.2018 г. до 04.04.2019 г.