Самолетна екскурзия до Малта на страхотна цена

Промо Малта 5 нощувки от 640 лв
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки Транспорт: Самолет Изхранване: BB
Оцени офертата
Маршрут
София-Малта-София
Дати на отпътуване
Програма
1 ден:
Следобеден полет от София за Малта. Пристигане вечерта. Придвижване от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима . Нощувка

2 ден:
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание : Полудневна екскурзия до Валета - столицата на Малта /срещу допълнително заплащане/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход), Посещение на Малта 5D, което е горещо препоръчано от нас. 15-минутното 5D кино е запомнящо се изживяване, което разказва историята на Малта по впечатляващ начин. Цената е 36 евро на човек / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до о-в Гозо /срещу допълнително заплащане /:Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание "Лазурния прозорец".Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ /срещу допълнително заплащане /.Отпътуване от хотела сутринта за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара и обяд (не е включен в цената) в избран ресторант на крайбрежната ивица. Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек).Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h ./ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

5 ден:
Закуска. Свободно време за разходка. Нощувка.

6 ден:
Закуска. В 12 ч. освобождаване на хотела, свободно време за разходка. Полет от Малта до София в 20:05. Пристигане в София в 23:45 ч.

Цената е на човек в двойна стая и включва:
 • Самолетен билет София - Малта - София ;
 • Летищни такси;
 • Ръчен багаж до 10кг /с размери 42x32x25 см/
 • 5 нощувки със закуски в хотел DIPLOMAT 4 */ PLAZA REGENCY 3*или подобен в двойна стая ;
 • Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години;

Цената не включва:
 • Голям салонен багаж – 39 лв на посока / 56 x 45 x 25 см/;
 • Чекиран багаж – до 23 кг - 74 лв на посока;
 • трансфер летище - хотел - летище - 25 € на човек при минимум 2 човека
 • Полудневна екскурзия до Валета - 36 € на човек
 • целодневна екскурзия до о-в Гозо - 57 € на човек
 • полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ - 27 € на човек;
 • полудневна Старата столица Медина - 24 € на човек;
 • полудневна Трите града - 28 € на човек;
 • целоднвена остров Комино и "Синята лагуна" - 40 € на човек;
 • гмуркане - 50 € на човек;
 • целодневна екскурзия до Сицилия - 134 € на човек;
 • доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 15 лв.;
 • от 01.04.2016 г. в Малта се въвежда туристическа такса престой в размер на 0,50 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела.

ВАЖНО!
Обявените цени са валидни до изчерпване на промоционалните места.
Можете да направите резервация с 50 % депозит от цената на екскурзията .
Останалата част да доплатите до 15 дни преди отпътуване.
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Цената е валидна до изчерпване на местата!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

Голдън Холидейз - БГ не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Малта поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи
от туроператора причини !

Голдън Холидейз – БГ ООД притежава лиценз № РК - 01 - 6722 за извършване на туроператорска дейност. Голдън Холидейз - БГ е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” с "Групама Застраховане" ЕАД, София, Застрахователна полица № 7500160000091 издадена на 14.03.2016г. с валидност от 05.04.2016 г. до 04.04.2017 г.Цени

Дата Възрастен в двойна стая
29.09.2016 г. 690 лв.
06.10.2016 г. 690 лв.
27.10.2016 г. 640 лв.