8-ми март

Екскурзия за 8 март в Амстердам със самолет, 3 нощувки за 590 лв!

Вашата оценка
Екскурзия за 8 март в Амстердам със самолет
Транспорт
Самолет
Продължителност
4 дни / 3 нощувки
Маршрут
София-Амстердам-София
Дати на отпътуване
Изхранване
BB
Цена от
590лв.
Принтирай
Запитване РЕЗЕРВИРАЙ
За контакти и резервации
Програма
Амстердам (Amsterdam) възниква като рибарско селище през ХІІ век, след което се превръща в едно от най-големите пристанища в света. Днес градът впечатлява с комбинацията от исторически забележителности, динамичен начин на живот и нечувана либералност.
Амстердам е наричан „Северната Венеция”,заради 160-те си канала и над 1000 моста,които са се превърнали в печеливша туристическа атракция. Повечето улици изглеждат като алеи - къси и тесни, а каналите са доста по-широки. Това е една от причините местните да използват предимно лодки и трамваи. Велосипедите обаче са най-разпространеният начин за придвижване в Амстердам. Амстердам е прекрасно място за разходки. Дори и да се изгубите из мрежата от канали и улици, не се притеснявайте – насладете са на великолепната архитектура на къщите, продавачите на лалета, уличните музиканти, наслаждавайте се дори на тълпата от хора, която всъщност носи уникалния дух на Амстердам. Архитектурата на града може да бъде разгледана най-добре с обиколка с лодка из каналите. За да бъдете напълно удовлетворени от посещението си в Амстердам е задължително да посетите поне няколко музея и една от модерните галерии в града.


Първи ден:
Полет от София за Айндховен в 13:55 ч. Пристигане в 15:55 ч. и придвижване до Амстердам със шатъл автобус. Настаняване в хотела. Нощувка.

Втори ден:
Закуска. Свободно време или По желание: Пешеходна разходка с екскурзовод на български език, придружена с богата и интересна информация за едни от най-известните забележителности на града: Площад „Дам“, Кралският дворец, Новата църква, Националният паметник на освобождението, Квартал „Йордан“, закътаното дворче „Бехайнхоф“, най-големият пазар за цветя в Холандия, площад „Рембранд”./продължителност 3 – 4 часа /. Нощувка.

Трети ден:
Закуска. По желание: Разходка с лодка по каналите на Амстердам. Една от най-привлекателните атракции на града. Разходката продължава около час и минава покрай забележителни масивни сгради от 17 – 18 век, повечето от периода на т.н. Златен век на Амстердам, когато градът е бил най-важният пристанищен и търговски център в света. По време на тази плавателна разходка ще видите и т.н „жилища – лодки“. Те са над 2000 и всяка от тях е свързана с електричество, газ и питейна вода. В днешно време те са символ на висок статус.
Или Пешеходен тур из най-старата част на Амстердам и прочутият квартал на „Червените фенери“. По време на тази разходка ще научите освен интересни факти от историята на града, също така и пикантни истории, свързани с възникването на този квартал и най-старата професия в света. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Придвижване до Айндховен със шатъл автобус. Полет за София в 16:25 ч. Пристигане в 20:05 ч.

Цената включва:
 • Самолетен билет София - Айндховен - София;
 • Летищни такси;
 • Ръчен багаж до 10кг /с размери 42x32x25 см/;
 • 3 нощувки със закуски в хотел CENTRAL PARK 3*; PRINSEN 3*; HAMPSHIRE THEATRE 3*;
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 7 000 EUR за лица до 65 г.;

Цената не включва:
 • Пешеходен тур в центъра на Амстердам с екскурзовод на български език - 43 евро при минимум 4 човека;
 • Разходка с лодка по каналите на Амстердам с екскурзовод на български език - 43 евро при минимум 4 човека;
 • Пешеходен тур из най-старата част на Амстердам и прочутият квартал на „Червените фенери с екскурзовод на български език - 43 евро при минимум 4 човека;
 • Голям салонен багаж – 32 лв. на посока / 56 x 45 x 25 см/;
 • Чекиран багаж – до 23 кг. - 55 лв. на посока; до 32кг - 74 лв. /според сезона на посока/ Ширина: 1,499 м,Височина: 1,194 м Дължина: 1,715 м/;
 • шатъл автобус летище Айндховен - Амстердам – летище Айндховен – 45 евро
 • обиколка с туристически автобус City – Sightseeing – 19 евро /тръгва от *централната гара пред хотел Виктория, движи се от 9:10 до 18:15 ч/;
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 7 000 EUR за лица над 65 г. - 10 лв;

Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Цената е валидна до изчерпване на местата!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

За резервация е необходим 50 % депозит и имената правилно изписани по лични карти на латиница. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

"Голдън Холидейз - БГ" ООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Холандия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

Голдън Холидейз – БГ ООД притежава лиценз № РК - 01 - 6722 за извършване на туроператорска дейност. Голдън Холидейз - БГ е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” с "Групама Застраховане" ЕАД, София, Застрахователна полица № 7500160000091 издадена на 14.03.2016г. с валидност от 05.04.2016 г. до 04.04.2017 г.

Цени
Дата Възрастен в двойна стая
08.03.2017 г. 590 лв.
Бюлетин
За да получавате нашите актуални предложения и промоционални оферти, моля впишете своя имейл.