Португалия почивки самолет

самолетна екскурзия до Мадейра

Вашата оценка
екскурзия до Остров Мадейра - 5 нощувки
Транспорт
Самолет
Продължителност
6 дни / 5 нощувки
Маршрут
София - Барселона - Фуншал - Барселона - София
Дати на отпътуване
Изхранване
BB
Цена от
650
Принтирай
Запитване РЕЗЕРВИРАЙ
За контакти и резервации
Програма
Остров Мадейра - островът на орхидеите и вечната пролет, намира се в Атлантическия океан и е част от Португалия. Остров Мадейра е известен с изключителната си природна красота, мек климат и гостоприемство. Високите планински части на острова са покрити с гъста дъждовна лаврова гора. Тя е известна под името Лаурисилва и е една от най-големите забележителности на архипелага, класифицирано от ЮНЕСКО като Световно природно културно място. Поради привилегированата си географско разположение, както и планинския си релеф, климатът тук е удивително мек. Средните температури са от 22 градуса през лятото, до 16 градуса през зимата, с умерени нива на влажност и 300 слънчеви дни в годината. Температурата на водата също е доста мека, 22 градуса през лятото и 18 градуса през зимата. Столицата на острова се нарича Фуншал, освен столица е и най-големия град на острова - разположен в огромен, създаден от природата амфитеатър. Градът се намира в южната част на острова, на най-слънчевия бряг, той посреща своите гости с безброй паметници, музеи, градини с цветя цъфтящи през цялата година, магазини и ресторанти.

1-ви ден:
Отпътуване от летище София в 04:10 за Мадейра с полет през Барселона. Пристигане във Фуншал в 20.15 часа. Самостоятелно придвижване до Фуншал с аеробус, който спира в близост до хотела или индивидуален трансфер срещу допълнително заплащане. Нощувка.

2-ри ден:
Закуска. Свободно време или по желание срещу допълнително заплащане целодневна панорамна обиколка на Фуншал с автобус Citysightseeing Madeira Hop On – Hop off с аудиогид на английски, по маршрута на който са включени са най-емблематичните места на Мадейра: Обиколката започва от Марината на Фуншал, минава през корабното пристанище, общината, църквата Сан Мартиньо, градината с магнолиите, хълмът Барселос, градините Пестанда, ротондата Асиком, заливът на Фуншал и др. Обиколката започва от 09:30 до 17:00ч. Нощувка.

3-ти ден:
Закуска Свободно време или по желание срещу допълнително заплащане целодневна панорамна обиколка на Фуншал с автобус Citysightseeing Madeira Hop On – Hop off с аудиогид на английски. Обиколката отново започва от Марината на Фуншал и се преминава през народиня площад, лифта, площада на автономията, градините на Императора, ротондата на Инфантата, казиното и др. Една от спирките на автобуса е връх Monte откъдето може да се качите на дървена шейна / Toboggan Ride/, управлявана от двама атрактивни мъже, спускането със шейната трае около 20мин и е едно незабравимо преживяване. Нощувка.

4-ти ден:
Закуска. Свободно време. Може да посетите едно от най-красивите места в Мадейра – естествените басейни образувани от вулканична лава преди милиони години в Порто Маниз. До градчето може да се придвижите с градски транспорт или автомобил под наем. Нощувка.

5-ти ден:
Закуска. Свободно време. Може да прекарате деня си на известният плаж Калета. Той е изкуствено създаден, а пясъците за неговото изграждане са донесени от Мароко. Днес това е най-красивият плаж на остров Мадейра. През летните месеци тук се стичат не само хиляди туристи, но и хора от всички краища на острова. Плажът представлява две не много големи пясъчни ивици със златист цвят разположени една срещу друга. Те са защитени от големи морски вълни чрез огромни бетонни блокове. До Калета може да стигнете с градски транспорт или автомобил под наем. Нощувка.

6-ти ден :
Закуска. Освобождаване на хотела . Самостоятелно придвижване до летището с аеробус, който спира в близост до хотела или индивидуален трансфер срещу допълнително заплащане. Полет до София през Барселона 12.45 часа. Пристигане в София в 03.30 часа след полунощ.

Цената включва:
Самолетен билет София - Барселона – Фуншал – Барселона - София с авиокомпания Vueling ;
Летищни такси;
Ръчен багаж до 10кг /с размери 55x40x20 см/
5 нощувки със закуски в Windsor 4* или подобен във Фуншал;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 7 000 EUR за лица до 65 г.;

Цената не включва:
Панорамна екскурзия - тур 1 на Фуншал с автобус Citysightseeing Madeira Hop On – Hop off с аудиогид на английски – 12 евро на човек
Панорамна екскурзия - тур 2 на Фуншал с автобус Citysightseeing Madeira Hop On – Hop off с аудиогид на английски - 12 евро на човек
двупосочен трансфер /летище - хотел - летище/ - 60 евро на човек при минимум 2 човека;
Билет за Аеробус от летището до центъра на града – 5 евро на човек
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт;
Чекиран багаж до 23 кг - 80 лв. на посока заплаща се по желание.
доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 10 лв.;

Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Цената е валидна до изчерпване на местата на ниските класи по полета!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

За резервация е необходим 50 % депозит и имената правилно изписани по лични карти на латиница. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

необходими документи:
няма визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
лична карта или международен паспорт с валидност мин.6 месеца от датата на пътуването

полетно разписание
София – Барселона 04:10 – 06:05
Барселона – Фуншал 18:10 – 20:15
Фуншал – Барселона 12:45 – 16:35
Барселона – София 23:45 – 03:30


"Голдън Холидейз - БГ" ООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Мадейра поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

Голдън Холидейз – БГ ООД притежава лиценз № РК - 01 - 6722 за извършване на туроператорска дейност. Голдън Холидейз - БГ е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” с ЗД Евроинс АД, София, Застрахователна полица № 03700100000648 издаден на 05.04.2015 и е валидна до 04.04.2016 г.



Цени
Дата Възрастен в двойна стая
09.07.2016 г. 650 €
Бюлетин
За да получавате нашите актуални предложения и промоционални оферти, моля впишете своя имейл.