Самолетна екскурзия с 3 нощувки на промоционална цена

Промо Копенхаген със самолет - 3 нощувки
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки Транспорт: Самолет Изхранване: BB
Оцени офертата
Маршрут
София-Малмьо-Копенхаген-Малмьо-София
Дати на отпътуване
Програма
Копенхаген (Kopenhagen) е столицата на Дания, разположен е на източния бряг на остров Зеланд и частично на остров Амагер. Копенхаген е модерен метрополис, запазил очарованието на отминали години. Градът е в списъка на десетте най-мечтани градове в света. Разстоянията в центъра на града са къси, това позволява да се стигне до повечето забележителности пеша. Интерес представляват: Замъка Розенборг, Площада на Кметството, Двореца на принцовете, Музея Ню Карлсберг, Резиденцията на кралицата Амалиенборг, Двореца Кристиансборг, Парка Баккен, Увеселителния парк Тиволи, Статуята на Малката русалка, Мраморната църква, Сградата на копенхагенската опера, Фонтана Гефион, Моста Йоресунд.

Първи ден:
Следобеден полет от София, Терминал 1. Пристигане в Малмьо и придвижване до Копенхаген със шатъл автобус. Настаняване. Нощувка.

Втори ден:
Закуска.Свободно време за посещения и разходки.Препоръчваме Ви да посетите: Замъка Розенборг, Площада на Кметството, Двореца на принцовете, Музея Ню Карлсберг, Резиденцията на кралицата Амалиенборг, Двореца Кристиансборг, Парка Баккен, Нощувка.

Трети ден:
Закуска. Свободно време за посещения и разходки. Нощувка. Препоръчваме Ви да посетите: Увеселителния парк Тиволи, Статуята на Малката русалка, Мраморната църква, Сградата на копенхагенската опера, Фонтана Гефион, Моста Йоресунд. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Освобождаване на хотела до 12 ч. и отпътуване за Малмьо. По желание може да разгледате Малмьо или да отидете директно на летището. Вечерен полет за София.

Цената включва:
  • Самолетен билет София - Малмьо - София ;
  • Летищни такси;
  • Ръчен багаж до 10кг /с размери 42x32x25 см/
  • 3 нощувки със закуски в хотел CROWN 3* или подобен в Копенхаген;
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 7 000 EUR за лица до 65 г.;

Цената не включва:
  • шатъл трансфер Малмьо – Копенхаген – 39 лв.
  • Голям салонен багаж – 39 лв на посока / 56 x 45 x 25 см/ - заплаща се по желание
  • Чекиран багаж – до 23кг – 65 лв на посока/ цените са според сезона/ заплаща се по желание.
  • доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 10 лв.;

За резервация е необходим 50 % депозит и имената правилно изписани по лични карти на латиница. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.

"Голдън Холидейз - БГ" ООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Дания поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

Голдън Холидейз – БГ ООД притежава лиценз № РК - 01 - 6722 за извършване на туроператорска дейност. Голдън Холидейз - БГ е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” с ЗД Евроинс АД, София, Застрахователна полица № 03700100000648 издаден на 05.04.2015 и е валидна до 04.04.2016 г.
Цени

Дата Възрастен в двойна стая
04.03.2016 г. 560 лв.
07.03.2016 г. 560 лв.