8-ми март

Екскурзия за 8 март в Малта със самолет

Вашата оценка
Екскурзия за 8-ми март в Малта
Транспорт
Самолет
Продължителност
5 дни / 4 нощувки
Маршрут
София-Малта-София
Дати на отпътуване
Изхранване
BB
Цена от
490лв.
Принтирай
Запитване РЕЗЕРВИРАЙ
За контакти и резервации
Програма
Малта – очарова туристите с пъстрите си цветовете, в който ще се потопите, още щом се разходите по малките китни улички на Валета, очарователния Мдина, Гозо и всички малки градчета и селца изпъстрили това кътче от Рая. Ако копнеете за места изпълнени с история, легенди, средиземноморски дух и чар, Малта е мястото, което може да ви вдъхнови и предложи една прекрасна почивка в края на лятото и началото на есента.
Средните температури в Малта през октомври и ноември са между 20-24 градуса.

1 ден:
Директен полет от София за Малта в 21:00 ч. Пристигане в Малта в 22:00 ч, Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима. Нощувка.

2 ден:
Закуска. Свободно време, което може да изпозвате за да разгледате столицата Ла Валета,която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там може да разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Може да посетите катедралата St. Johns Cathedral, входът за която струва 6 евро, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход), . Нощувка.

3 ден:
Закуска.Свободно време или допълнителна екскурзия срещу заплащане целодневна екскурзия до о-в Гозо с екскурзовод на руски или английски език Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод, като се спира на основните забележителности. Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време.Трансфер до летището за полет от Малта до София в 15:55 ч. Пристигане в София 18:50 ч


Цени
Дата Възрастен в двойна стая
07.03.2020 г. 490 лв.
Допълнителна информация
Офертата е валидна до изчерпване на промоционалните места!

Цената е на човек в двойна стая и включва:
  • Самолетен билет София - Малта - София ;
  • Летищни такси;
  • Трансфер летище - хотел - летище;
  • Ръчен багаж с размери 40х30х20 см;
  • 3 нощувки със закуски в хотел PLAZA REGENCY 3* / 115 THE STRAND HOTEL & SUITES 3* или подобен в двойна стая при максимална заетост;
  • Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години;

Цената не включва:
  • салонен багаж до 10 кг - 35 лв. на посока;
  • Чекиран багаж – до 10кг - 48 лв. на посока; 20 кг - 68 лв. на посока; до 32 кг - 99 лв. на посока /цените са валидни при заявяване и заплащане на багажа в момента на направата на резервацията, ако се добавят в последствие ще бъдат на по-високи цени;
  • запазено място в самолета цени от 20 лв. на посока;
  • целодневна екскурзия до о-в Гозо - 64 € на човек;
  • вечеря в традиционен малтийски ресторант с фолклорна програма - 55 € на човек;
  • гмуркане - 55 € на човек;
  • доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 15 лв.;
  • от 01.04.2016 г. в Малта се въвежда туристическа такса престой в размер на 0,50 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела.

Допълнителни екскурзии:

ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ГОЗО - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ с екскурзовод на руски или английски език
Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод,като се спира на основните забележителности.Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.
За възрастни – 64 евро
За деца от 3 до 12 години - 30 евро

ГМУРКАНЕ В МАЛТА
Отправяме се към живописния залив в Сейнт Джулианс, където инструктор по гмуркане ще ви научи на необходимите предпазни мерки и основните умения на този вълнуващ спорт. Всичко, което е останало е да си сложите маска и плавници и след това се потопите дълбоко в красивите рифове. Насладете се на тръпката от дишане под вода.
За възрастни – 55 евро
За деца от 3 до 12 години - 55 евро
може да се направи всеки ден

ВАЖНО!
За да направите резервация е необходимо да изпратите трите имена на пътуващите на латиница, ЕГН, вид, номер и валидност на документа за самоличност, с който ще пътувате, както и депозит в размер на 50% oт цената на екскурзията. Остатъка е необходимо да се доплати до 14 дни преди датата на отпътуване
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Екскурзията е тип индивидуална без водач!
Цената е валидна до изчерпване на местата по ниските класи в полета!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Малта поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи
от туроператора причини !

Туроператорът притежава лиценз № РК - 01 - 6722 за извършване на туроператорска дейност. Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със "Застрахователно дружество Евроинс" АД, София, Застрахователна полица № 0650000167 издадена на 05.04.2019 г. с валидност от 05.04.2019 г. до 04.04.2020 г.

Бюлетин
За да получавате нашите актуални предложения и промоционални оферти, моля впишете своя имейл.